Phoebus Update

De tijd vliegt! Onze BLIND DATE tentoonstelling loopt binnenkort ten einde maar niet getreurd, je hebt nog meer dan een maand om kennis te maken met onze geportretteerden.

 

Heb je de tentoonstelling al bezocht en wil je graag meer weten? Blijf je liever gezellig thuis? Noteer dan alvast 7 en 9 maart in je agenda!

 

Op zondag 7 maart (11u) vertelt Katrijn Van Bragt, collectie consultant van The Phoebus Foundation en tentoonstellingscoördinator van BLIND DATE, je graag meer over de allerkleinste sterren van de tentoonstelling. Tijdens een online lezing maakt Katrijn je wegwijs doorheen de fascinerende geschiedenis van het kinderportret. Schrijf je hier in voor 5 maart!

 

Naar aanleiding van de Nachten van de Geschiedenis van Davidsfonds geeft Katrijn ook op 9 maart een webinar over de tentoonstelling. Meer informatie vind je hier.

 

Knip onderstaande voucher uit en krijg gratis toegang tot de tentoonstelling op dinsdag, woensdag en donderdag. Vooe elke bezoeker is er bovendien een gratis OKV-themanummer! Reserveer snel je tijdslot!

Kinderportretten in de Sint-Carolus Borromeuskerk ©Luk Monsaert

Terug naar overzicht